اگر روشنگری نبود انقلاب هم پیروز نمی شد
به تازگی علامه مصباح یزدی، که رهبر معظم انقلاب، از ایشان با عنوان مطهری دوران یاد فرمودند، طی سخنان مهمی در راستای انتخابات، بر لزوم شناخت و شناساندن صالح از ناصالح و توجه به صفات ویژه ی یک نماینده تأکید نموده اند که توجه شما را به بخش هایی از این سخنان که در مسجد مقدس جمکران ایراد شده است، جلب می نماییم.
امروز وظیفه ی من و شما در هر منطقه ای که هستیم علاوه بر شناخت و معرفی اصلح، شناخت و معرفی افراد فاسد و مضر نیز هست، همانگونه که اگر شما دانستید که پزشکی قلابی مطبی باز کرده است و جان مردم را به خطر می اندازد، وظیفه دارید که او را به مردم معرفی کنید.
البته این ها حد و حدودی دارد و آبروی کسی را نباید بی جهت ریخت و ارزش های انسانی را نباید فراموش کرد، بلکه در حدی که مردم در دام نیفتند، باید مردم را روشن کرد، تاریخ انبیاء، ائمه ی اطهار، بزرگان دین و امام خودمان و سایرین را ببینید که اگر نبود روشنگری و معرفی افراد فاسد، این انقلاب پیروز نمی شد.
کسانی در فتنه ی 88 خودشان را به عنوان دلسوز مردم معرفی کردند و همه ی خسارت هایی که از ناحیه ی آن ها بر کشور وارد شد از این جهت بود که کسانی مسامحه کرده و آن ها را معرفی نکردند و بدتر از ایشان، آن هایی اند که می دانستند و باز هم سکوت کردند. این سکوت به خاطر تقوا نبود. این افراد مثل کسانی هستند که دیدند سیدالشهداء(ع) را سر می برند اما سکوت کردند.
هر سکوتی مطلوب و علامت تقوا نیست. باید مصالح اسلامی را در نظر گرفته و خطرهایی که متوجه جامعه است به مردم گوشزد کنیم و افراد فریبکار، فتنه جو و حامیان فتنه را به مردم معرفی کنیم.
گاهی معرفی اصلح کافی است و آن در جایی است که مردم به حرف ما اعتنا کرده و مردد نباشند. اما اگر امر بر آن ها مشتبه شد، باید چهره ی واقعی افراد فتنه گر و حامیان آن ها را به مردم نشان دهیم تا فریب آن ها را نخورند.
برخی تنها شعار داده و در عمل استوار و ثابت قدم نیستند. بسیاری از کاخ نشینان خوب انتقاد می کردند، اما هنگام جنگ و درگیری فرار کردند. اما پابرهنگان در صحنه حاضر شدند و سینه ی خود را جلوی سر نیزه ی دشمن سپر کردند و ما امروز به برکت خون آن ها می توانیم چنین صحبت هایی داشته باشیم.
برگفته از هفته نامه عبرت های عاشورا، ضمیمه شماره 200/ ویژه استان اصفهان، شماره 75