آقای جلیلی پیروزیت مبارک چون به فرمان خدا عمل کردی: «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ قُولُوا قَوْلاً سَدیداً (الأحزاب : 70)»
شاید اغلب کسانی که سنین جوانی را با آغاز انقلاب و شکلگیری جمهوری اسلامی پشت سر گذاشتند و در واقع با روند انقلاب بزرگ شده و همه شخصیتها و جریانهای آن را به خوبی میشناسند، هنوز این کلام و صدای امام خمینی(ره) در گوششان طنینانداز باشد که در شدیدترین ایام جنگ فرمود: «سلاح تبلیغات برّندهتر از سلاح جنگ است».
شخصیت ذاتی، اخلاق، اعتقادات، سطح علمی، تبحر، مدیریت، برنامه و بالاخره مواضع سیاسی نامزدهای ریاست جمهوری یک اصل است، ولی «تبلیغات» اصل دیگری است که در عرصهی رقابت برای جذب آرای بیشتر، بر همهی ویژگیهای شخصی غلبه مییابد.
تبلیغات [چه برای کالا باشد و چه برای افراد]، میتواند بدترین را بهترین جلوه دهد، تا آنجا که اذهان عمومی، آن هم به نام و زیر پرچم اسلام، به جلاد سخیف و بدمستی چون یزید، امیرالمؤمنین بگویند و سر امام حسین علیهالسلام را به عنوان خروج یافته از دین، از بدنش جدا کنند.
در بررسی سیاستها، برنامهها و عملکردهای تبلیغاتی آقای دکتر سعید جلیلی در رقابتهای انتخاباتی، ضعفهای بزرگی دیده میشود که با اصول پروپاگاندای امروزی سازگاری ندارد و ممکن است امواج تبلیغاتی روشهای دیگر بر او غلبه یابند.
ذیلاً به برخی از ضعفهای تبلیغاتی ایشان اشاره میگردد:
الف – دکتر جلیلی هیچ حرصی برای به دست آوردن این پست و جایگاه از خود نشان نمیدهد. از همان اول هم حرصی نداشت و انصافاً میتوان یقین کرد که صرفاً به حسب تکلیف و اصرار دیگران به میدان آمده است. بدیهی است کسانی که اعتقاد راسختری به معاد دارند، ترس و واهمهی بیشتری از پذیرش مسئولیتهای کلان دارند و با اعماق وجود از خدا میخواهند که این تکلیف از دوششان برداشته شود.
ب – دکتر جلیلی «شعار» نمیدهد و حال آن که موج تبلیغاتی بر اساس «شعار» شکل گرفته و گاه اوج مییابد. سخنان وی رنگ و بوی شعاری ندارد و شعارهایش نیز چون بر اساس یک منطق مدیریتی است، جوّی ایجاد نمیکند. مثلاً وقتی دربارهی نقش جوانان در دولت از او سؤال میشود، زود نمیگوید: بله، گفتمان من جوانانه است، نگاه من جوانانه است، رویکرد من به جوان است، اصلاً مملکت و اول و آخرش را به جوانان میسپارم و …، بلکه سؤال را جدی قلمداد کرده و منطقی پاسخ داده و میگوید: «بستگی به شرایطش دارد»، خوب این که نشد شعار تبلیغاتی!
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » ولایت مدار ( دوشنبه 92/3/27 :: ساعت 4:50 عصر )
سایت جبهه پایداری انقلاب اسلامی
مطلب زیر برگرفته از سایت حجة الإسلام محمد داستانپور می باشد:
اگه یادتون باشه، چند وقت پیش یک اتفاقی در سمیرم اصفهان افتاد که دنیا را متحول کرد. داستان، داستان کشته شدن خرسی در مقابل چشمان بچه هایش بود و بعد از آن هم باز کردن شکم بچه ها و زجر کُش کردن آنها. وقتی این کلیپ در دنیا پخش شد، خیلی از شبکه های ماهواره ای آنرا نشانی از تروریسم در ایران دانسته و تحلیل کردند و چه شانتاژ خبری جدی راه انداختند که وانفسا، در ایران یک خرس و دو توله اش کشته شده اند. سازمانهای بین المللی هم موضع گیری جدی کرده و در بسیاری از سایتهای مرتبط و شبکه های جهانی، بارها و بارها این کلیپ پخش شد و آه و ناله های فراوان به آسمان رفت که وانفسا، ای مردم دنیا چه نشسته اید که در ایران چنین فاجعه ای رخ داده است و خوراک تبلیغاتی رسانه های غربی تا چند هفته جور جور بود. ما هم از دنیا بی خبر، کلی کیف کرده بودیم که الحمد لله جامعه جهانی آنقدر از نظر شعور و درک رشد کرده و حس انسانیت به اوج رسیده که تا این اندازه موضع گیری در قبال چنین فاجعه ای ( که واقعا برای خود من هم جانسوز و ناراحت کننده بود) نشان می دهند. مست شادی و خوشحالی این جهت گیری بودیم که ناگهان خبر رخ دادن جنایتی منتشر شد که جای این را داشت که در جهان عزای عمومی اعلام شود. واقعه قتل عام هزاران مسلمان بی دفاع، توسط بودائیان میانمار که بسیاری از آنها در خانه ها یشان حبس شده و سپس آتش زده بودند. خودمان را آماده می کردیم برای یک جنجال رسانه ای بزرگ و گریبان چاک کردن مدافعان حقوق بشر و ... . ولی افسوس که حتی یک شبکه معتبر بین المللی و یا یک رسانه بزرگ جهانی، حتی در حد یک خبر دست سوم هم حرفی از این واقعه جانسوز به میان نیاوردند و در سکوت رسانه های جهانی این رخ داد به سمت فراموشی رفت و انگار نه انگار که هزاران انسان به فجیع ترین شکل ممکن کشته شده اند. برای خودم خیلی سوال بود که چرا کشته شدن یک خرس در ایران این اندازه مهم است و سوء تبلیغ روی آن انجام می شود ولی کشته شدن این همه آدم هیچ اهمیتی ندارد. وجه اشتراک آن را یافتم، مسلمان بودن!
ما چون مسلمانیم اگر در کشورمان بچه خرسی کشته شود، دنیا جهت گیری می کند و میانماری ها چون مسلمان بودن، هزاران نفر کشته می شوند و کسی چیزی نمی گوید و شاید اصلا مهم نباشد. ای کاش حداقل خودمان، به این نکته پی می بردیم و به جای باور کردن بعضی حرف و نقل های آنها در مورد خودمان و تحقیرمان، با هم دلی و هم بستگی و خود باوری به جایی برسیم که کسی جرات نکند بخواهد با ما چنین برخوردی داشته باشد و از طرفی هم بتوانیم از مظلومینی که پناهی ندارند دفاع کنیم یا حداقل صدای آنها را به گوش جهانیان برسانیم.
( یک درخواست: لطفا اگر سایت یا وبلاگی دارید، حتما یک مطلب به این واقعه اختصاص بدهید و اگر هم عضو شبکه های اجتماعی هستید ساکت و بی تفاوت ننشینید.) ممنون
برگرفته از سایت حجة الإسلام داستانپور
پایگاه خبری تحلیلی ارزشی ها :
رحیم مخدومی: در سال 1390، اتفاقهای زیادی در ایران رخ داد که منجر به صدرنشینی نام کشور عزیزمان در لیست خبرهای مهم جهان شد. در این میان دو خبر به خاطر ویژگی منحصر به فرد و وجوه اشتراک متعدد، قابل تأمل و درس و عبرت است.
خبر اول: اصغر فرهادی با ساخت فیلم جدایی نادر از سیمین برای اولین بار در تاریخ سینمای ایران مفتخر به دریافت جایزهی اسکار شد.
خبر دوم: مصطفی احمدی روشن به عنوان جوان ترین دانشمند نسل سوم انقلاب، مفتخر به دریافت مدال شهادت شد.
تأمل اول: هم اصغر هدفمند پیش رفت تا به این مقام نائل شد، هم مصطفی. هدفمندی اصغر که از اهداف ذاتی هر فیلمساز بی توجه به دو فریضه ی تولّی و تبرّی است، نیازی به اثبات ندارد. رؤیای اسکار برای این تیپ فیلمسازان آن قدر جذابیت دارد که برای پرکردن چشم سیاستگذاران اسکار هرگونه خوش رقصی را مباح بدانند.
شاید در هدفمندی مصطفی برای بعضی خواننده ها جای تردید باشد. که آن هم دست کم با دو دلیل محکم عقلی و نقلی قابل رفع است. دلیل عقلی این است که مصطفی مسلّح بود. پس می دانست قدم در راهی گذاشته که احتمال ترورش قریب به یقین است. و دلیل نقلی این که وی از استاد اخلاق خود (حضرت آیت الله خوشوقت) تقاضای ذکری برای نیل به مقام شهادت کرده بود.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » ولایت مدار ( یکشنبه 91/1/6 :: ساعت 12:33 عصر )
آیا تروریست هایی که خود را شهید می دانند و به خاطر خدا آدم می کش
هسته ای بهانه است...
خدایا مهدی فاطمه تنهاست
تشدید تحریم ها
صفحه ای که لایک خور میلیونی پیدا کرد + تصاویر
عجب! آقایان، نیامده توافق کردند!!
دنیا به گروه \پــنــج تــن\ وابسته ست
ارتباط پسر و دختر در دانشگاه در چه حدی باید باشد؟
راه های مقابله با شیطان در عصر حاضر
هدیه زیبا
سبک زندگی قرآنی- بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون سبک زندگی مطلوب
سخنان مهم و تحلیل فقهی آیتالله مصباح یزدی درباره انتخابات ریاست
جلیلی پس از اعلام نتایج: ما می خواهیم دولت اسلامی موفق باشد
چه عواملی باعث می شود، امام زمان(علیه السّلام) را نشناسیم؟
خرید کالاهای داخلی یا خارجی؟!
[عناوین آرشیوشده]